چگونه با تهیه قلیه ماهی بندرعباسی اصیل مهمانان انگشت به دهن بمانند!
قلیه ماهی از جمله غذاهای جنوبی است که بسیار لذیذ و خوشمزه است و یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی محسوب می شود . قلیه ماهی در شهرهای مختلف ایران مثل بوشهر ، بندرعباس یا اهواز به روش های مختلفی تهیه می شود اما قلیه ماهی بندرعباس با طعم تند و تیز آن چیز دیگری است .
تفاوت قلیه ماهی بندرعباسی با سایر قلیه ماهی ها ، استفاده از ماهی های خوشمزه و خوش طعم جنوب در خورش قلیه است که واقعا نقش بسیار مهمی در طرز تهیه قلیه ماهی دارد .معمولا در طرز تهیه قلیه ماهی بندرعباس از ماهی هایی مثل هوور،سنگسر، شوریده و شیر استفاده می شود . این ماهی ها گوشتی هستند و تیغ کمتری نسبت به سایر ماهی های جنوب دارند و برای خورش قلیه ماهی مناسب تر است .
در کنار نوع ماهی ، انتخاب سبزی قلیه ماهی هم در تهیه قلیه ماهی بسیار مهم است . از سبزی گیشنیز و شنبلیه به عنوان سبزی قلیه ماهی استفاده می شود .با ما با طرز تهیه قلیه ماهی بندرعباسی اصل همراه باشید .
مواد لازم برای 6 نفر :
ماهی تازه 1 کیلو
سبزی گیشنیز تازه 350 گرم
سبزی شنبلیه تازه 150 گرم
تمر هندی 200 گرم
سیر رنده شده 5 حبه
پیاز رنده شده یا خرد شده 1 عدد بزرگ
فلفل سبز تند 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه ، فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
مراحل تهیه قلیه ماهی بندرعباسی تند و خوشمزه :
خوشمزه ترین مزه ها
درباره این سایت