برنج را خوب بشوئيد ، آن قدر که آب روي آن کاملا زلال باشدو با مقدار لازم آب خيس کنيد .زغفران را سائيده با مقداري آب جوش در ظرفي ريخته ودر ظرف را بگذاريد تا زغفران بيندازد. برنج را با 8تا 10 برابر آب در قابلمه اي بزرگ تر از گنجايش آن با يک پر نمک بار بگذاريد تا کاملا ً .وقتي برنج کاملا پخته شد و لعاب انداخت شکر را ( که خوب تميز کرده

 در وبلاگ هنر آشپزی ما  را دنبال کنید.

راز و رمزهاي شله زرد
 

 

 

خوشمزه ترین مزه ها

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Mookie Kom igjen Spill fotball med me نمونه سوالات هیدروپونیک فنی حرفه ای جهان سوله اصفهان Jeff Abigail مارکت پلیس گلشن سرا سید کریم حسینی